­

Driveletter

U herkent het vast wel. De techniek wat automatisering betreft gaat razendsnel. Tegenwoordig is er voor elke wens wel een gepaste oplossing, maar waarom heeft u als klant dan anno 2018 nog steeds een server lokaal nodig?
Lees verder...

 

Cloud Computing

Uw werkplek vanuit de Cloud. Veilig en betrouwbaar. De oplossingen worden aangeboden als Public en/of Private Cloud. Doordat wij een partnership hebben met een van de grootste Cloud providers van Nederland kunnen wij uw data veilig opslaan maar ook, door ons schaalvoordeel, veelal tegen interessante kosten aanbieden.
Lees verder...

 

Managed Services

Wij denken graag met u mee over de beste totaal ICT-oplossing voor uw organisatie. Wij bieden een volledige automatisering aan, bestaande uit het leveren van software tot het beheren van uw gehele ICT-omgeving en applicaties.
Lees verder...

 


Consultancy

Wij gaan geen uitdaging uit de weg, maar bedenken overal een oplossing voor! Met de focus op Consultancy, uitvoer op Projectbasis en het managen van kleine tot grote complexe omgevingen. Kennis en ervaring is in dit vak van groot belang waardoor teamspirit hoog in het vaandel staat. Dat zegt overigens niets over ons zelfstandig vermogen en betrouwbaarheid.
Lees verder...

 

Heeft u vragen? Bel ons op +31(0)88 657 1330 of stuur een e-mail naar info@smart2networx.nl

 

­